Gelukt, er is contact!!

Bedankt voor je contactaanvraag, die wij hebben ontvangen. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op. Onze wens is om een blijvende relatie op te bouwen door het bieden van een passende oplossingen voor je (thuis)kantoor. Ons team bestaat uit medewerkers die een passie hebben voor kantoormeubilair. Werken in een goed uitgeruste kantooromgeving of thuisomgeving is per medewerker heel persoonlijk. Ons uitgangspunt is een persoonlijk contact, waarbij advisering een belangrijke rol speelt. Ook de levering van kantoormeubilair door onze technische afdeling is een paradepaardje. Met zorg wordt het kantoormeubilair geïnstalleerd en ingesteld, zodat je op de juiste manier gebruik kan maken van dit kantoormeubilair. 

Bij Kantoormeubelen Nederland werken we hard aan een bedrijf waar mensen graag naar terug willen komen. Zodra wij contact met je hebben gehad, hopen we dat deze woorden waarheid voor je worden.

De koffie staat klaar!

Die perfecte werkplek maken we samen met jou! In onze showroom kunnen wij samen met je kijken naar de vele mogelijkheden en kunnen we de perfecte werkplek samenstellen. Tijdens jouw bezoek aan onze showroom zorgen wij dat de koffie klaarstaat. We beloven dat we onze absolute best doen om je tevreden te laten vertrekken!

Hartelijke groet,

Team Kantoormeubelen Nederland

  

1