Bureaufiets Deskbike Small

Vanaf 199,00 (excl. BTW)

Standaard levertijd: 5-10 werkdagen
Bezorgkosten worden op de afrekenpagina doorberekend
Standaard gemonteerd geleverd
Inhuizen op offertebasis mogelijk

Meer bewegen achter je werkplek of in de klas, dat kan met de Deskbike ® Small! Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens het werk.

Wissen

Artikel wordt ongemonteerd geleverd. Kies voor montage als je het product gemonteerd geleverd wil ontvangen.

Productomschrijving

Meer bewegen achter je werkplek of in de klas, dat kan met de Deskbike ® Small! Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens het werk. De Deskbike Small is geschikt voor gebruikerslengte 140 – 165 cm.

Tijdens het gebruik van de Deskbike stimuleer je de doorbloeding van de bovenbeenspieren. Door beweging vermindert suiker en vet in deze spiergroep. Bloed en zuurstof kan zo beter de hersenen bereiken waardoor je scherp blijft. Zo blijkt uit onderzoek dat werknemers die fietsend computeren 30% sneller lezen.

Deskbike eigenschappen

  • Framekleuren: Zwart, Zilver, Wit, Goud, Pine Groen, Flamingo Roze, Stone Grijs en Royal Blauw
  • Zijkapkleuren: Wit, Zwart, , Goud, Rood, Blauw, Groen, Oranje, Geel, Zilver, Flamingo Roze, Pine Groen, Stone Grijs en Royal Blauw
  • Minimale bureau hoogte: 105 cm (tip: bekijk onze zit-sta bureaus)
  • Voorzien van Bluetooth 4.0
  • Maximale belasting 120 Kg
  • Garantie 12 maanden
  • CE gekeurd

Welke Deskbike heb ik nodig

  • Small (lichaamslengte 140 – 165 cm)
  • Medium (lichaamslengte 165 – 185 cm – meest gekozen)
  • Large (lichaamslengte 185 – 215 cm)

Deskbike App

Daag jezelf uit met de gratis deskbike App. Al je prestaties worden handig opgeslagen en aan het eind van je werkdag weet je precies hoeveel kilometer je hebt weggetrapt. Download de deskbike App in de Apple of Google store.

Deskbike Display

Blijf altijd op de hoogte van je fietsprestaties. Met de draadloze Deskbike fietscomputer op je werkblad houd je je snelheid, afstand, tijd en de verbrande calorieën bij.
Klik hier om de Bureaufiets Display te bestellen.

Lekker afwisselen

Het is bij de deskbike niet de bedoeling dat je uren gaat zitten fietsen. De kunst is om zoveel mogelijk van werkhouding te wisselen. Staan, actief zitten en lekker fietsen tussendoor, het is allemaal mogelijk met een deskbike achter je bureau.

1