Duo werkplekken

Ben je op zoek naar een duo werkplek? Wij bieden in ons assortiment verschillende duo werkplekken en duo bureaus aan. Een duo werkplek is zijn twee bureaus op een onderstel. Onze duo werkplekken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een zit/sta duo werkplek die elektrisch verstelbaar is, maar ook voor een eenvoudig duo bureau. Naast de duo werkplekken hebben we ook werkplekken voor vier en zes personen.

Vragen? Klik hier voor gratis advies op maat

Duo werkplek elektrisch

Een elektrische duo werkplek is eenvoudig en snel in de hoogte elektrisch te verstellen. Zo is het mogelijk om er een stawerkplek en een zitwerkplek van te maken. Met een elektrisch verstelbare duo werkplek weet je zeker dat je werkt op jouw favoriete hoogte. Ook is de mogelijkheid er om uit verschillende materialen te kiezen voor het blad en het frame. 

Duo bureau slinger

Met een duo slinger bureau is het mogelijk om de twee werkplekken afzonderlijk van elkaar in hoogte te verstellen. Het bureau is eenvoudig in de hoogte te verstellen en zo kan ieder zelf kiezen op welke hoogte je wil werken. 

Diverse blad- en framekleuren

Wanneer jij de duo werkplek hebt gevonden die het beste bij jou past, is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende afmetingen, bladkleuren en framekleuren. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een beuken blad, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om een eiken bureaublad te kiezen voor je duo werkplek. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een aluminium, wit of zwart frame onder het blad te plaatsen. 

Weet jij al welke duo werkplek past bij jou? Wij helpen graag door middel van ons deskundig advies met het vinden van de ideale duo werkplek voor jou. Wij bieden voor ieder kantoor een passend bureau en geven je graag persoonlijk advies

14