Aanbieding!

CoreChair bureaustoel ergonomisch bewegend zitten

700,00589,00

Levertijd: 4 werkweken
Bezorgkosten worden op de afrekenpagina doorberekend
Standaard gemonteerd geleverd
Inhuizen op offertebasis mogelijk

Gezond zitten was nog nooit zo plezierig. Het revolutionaire nieuwe ontwerp van de CoreChair helpt u actief en in vorm te blijven op kantoor, zonder in te leveren op comfort. Talloze onderzoeken en duizenden enthousiaste gebruikers bewijzen de effectiviteit van het concept. Blijf gezond!

Wissen

Productomschrijving

CoreChair  Bureaustoel

Technische specificaties:
Allround 3D-mechanica (hellingshoek tot 14 °)
Weerstand individueel instelbaar
Fysiologisch gevormd zitkussen voor optimale drukverlichting
10 jaar garantie
Tot 150 kg lichaamsgewicht
Leverbaar in de volgende stofkleuren: Rood, Groen, Blauw, Grijs en Zwart

Afmetingen en gewicht:
Gewicht (kg) 15,4
Totale breedte (cm) 49
Zitbreedte (cm) 49
Zithoogte (cm) 43-49 / 47-57
Zitdiepte (cm) 42-46

Fabrieksomschrijving :
Alsof u op wolken zit
De zitting van de CoreChair is zo gedetailleerd vormgegeven dat de gebruiker geen enkel drukpunt meer voelt op het lichaam. U ervaart daardoor solide steun, maar geniet tegelijkertijd een onvoorstelbaar comfort, alsof je op een wolk zit – en dat ook na meerdere uren. Het gepatenteerde ontwerp valt terug op tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling van speciale zitmeubels op het gebied van de rehabilitatie en preventie en maakt ze bruikbaar voor de normale werkdag op kantoor.

Altijd de optimale houding
Het mechaniek van de CoreChair is rondom beweegbaar. De gebruiker houdt zich zelf op eigen kracht rechtop door constante microbewegingen van de spieren en houdt zo een optimale, rechte zithouding aan zonder zich bewust daarvoor in te spannen. Daardoor worden de spieren subtiel versterkt en verkeerde houdingen en rugklachten worden verhinderd. Het complexe mechaniek maakt het mogelijk de weerstand, en daarmee de intensiteit van de beweging, volledig individueel in te stellen.

CoreChair Story
Onze visie bij de CoreChair was van meet af aan om de gezondste, meest ergonomische bureaustoel ooit te creëren. Tijdens de ontwikkeling hebben we ons niet bezig gehouden met het traditioneel en conventioneel ontwerpen van stoelen. In plaats daarvan hebben wij ons uitsluitend geconcentreerd op de belangen van de gebruiker. Veel mensen hebben fysieke klachten en proberen deze te verlichten middels therapie. Doe op de lange termijn iets voor uw gezondheid en investeer in de CoreChair !

Meer over CoreChair is hier te vinden

1