Design stoel Coral van Ton Haas

135,00

Standaard levertijd: 5-10 werkdagen
Bezorgkosten worden op de afrekenpagina doorberekend
Standaard gemonteerd geleverd
Inhuizen op offertebasis mogelijk

De Coral van Ton Haas vertegenwoordigd een technisch hoogstandje: het is een stoel gemaakt uit een stuk vormgegeven volgens een natuurlijk patroon.

Wissen

Productomschrijving

De Coral van Ton Haas vertegenwoordigd een technisch hoogstandje: het is een stoel gemaakt uit een stuk vormgegeven volgens een natuurlijk patroon. Hiervoor is niet meer materiaal gebruikt dan noodzakelijk om een sterke, duurzame en stabiele stoel te realiseren. De Coral is daarmee relatief licht maar toch heel sterk en comfortabel. Als het ware een beetje afgekeken van de natuur. Een genot voor architect, facilitair manager en gebruiker vanwege unieke eigenschappen.

UITVOERING
duurzaam nylon-6 versterkt met 30% glasvezels, PA6-GF30.

KLEUREN
Wit*
Antraciet*
Oranje*
Taupe*
Legergroen (leverbaar vanaf 250 stuks)
Blauw (leverbaar vanaf 250 stuks)

MILIEU
100% recyclebaar

Carbon Footprint
Het door ons gebruikte nylon-6 is zeer duurzaam en is niet onderhevig aan weersinvloeden of huishoudelijke chemicaliën. De glasvezels, maar liefst 30%!,  versterken het materiaal wat een zeer robuust product geeft. De stoel zal bij normaal gebruik generaties lang meegaan. Het materiaal is na een lang leven 100% recyclebaar om een nieuw product van te maken. Wanneer het materiaal in de vuilverbrandingsoven terechtkomt dan is de energie die daarbij vrijkomt nagenoeg gelijk aan de energie die nodig was om de stoel te produceren.

BIJZONDERHEDEN
Geschikt voor buiten en binnen, het hele jaar door
Stapelbaar tot 25 stuks

SPECIFICATIES
Zithoogte : 46 cm
Zitdiepte : 44 cm
Zitbreedte : 44 cm
Totale hoogte : 83 cm
Totale diepte : 52 cm

Gewicht: 3,9 kilo

1