Aanbieding!

Ergonomic Cathedra 7870 Edition Netrug bureaustoel – 10 jaar garantie!

349,00 (excl BTW)

Standaard levertijd: 5-10 werkdagen
Bezorgkosten worden op de afrekenpagina doorberekend
Standaard gemonteerd geleverd
Inhuizen op offertebasis mogelijk

U heeft de keuze uit een slanke stoel met netbespannen rugleuning en een comfortabele stoel met een gestoffeerde Comfort rugleuning. Beide modellen hebben een gratis lendensteun, gratis aluminium gepolijst onderstel, gratis synchroon techniek met autofit, gratis 4D verstelbare armlegger opdekjes en wordt de stoel gratis gemonteerd geleverd met gratis 10 jaar Full Service garantie*, waarbij voorrijden, arbeidsloon en onderdelen inbegrepen zijn.

Productomschrijving

Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met de Ergonomic Cathedra 7870 Edition Netrug. Het Donati D109 mechaniek, de comfort zitting met stiknaden (zonder afdekkap) en 6 cm verstelbaarheid, de netbespannen rug en de in hoogte verstelbare en in breedte- en diepte instelbare schuine armleggers zorgen voor comfort bij een langdurige zitperiode. Deze bureaustoel is verder voorzien van een aluminium gepolijst onderstel met een verchroomde gaslift en multifunctionele wielen. De Ergonomic Cathedra 7870 Edition Netrug heeft standaard 10 jaar Full Service garantie.

De Ergonomic Cathedra 7870 Edition Netrug voldoet aan de (N)EN 1335. Deze norm geeft aan dat de stoel beschikt over een in hoogte verstelbare zitting, een rugleuning van minimaal 22 cm hoog en een lendensteunvlak, armleggers met een lengte van minimaal 20 cm en een kantelmechanisme bij zowel de rugleuning als de zitting. Bureaustoelen welke voldoen aan de (N)EN 1335 normering hebben hetzelfde comfort als een bureaustoel met een NPR 1813 normering. Echter, bureaustoelen met een (N)EN 1335 normering hebben een minder groot bereik in afstelmogelijkheden en is voornamelijk geschikt voor mensen met een lichaamslengte tussen de 151 en 192 centimeter.

Specificaties:
In hoogte verstelbare netrug, kleur zwart K&R
In diepte verstelbare lendensteun
Gestoffeerde comfort zitting met stiknaden zonder afdekkap
In hoogte verstelbare en in breedte- en diepte instelbare schuine armleggers
Blokkeerbare 4D armlegger opdekjes
Donati D109 mechaniek met automatische gewichtsregeling en rail
Schuifzitting 6 cm verstelbaar
Verchroomde gaslift
Aluminium gepolijst onderstel
Multifunctionele wielen 60 mm geschikt voor harde en zachte vloeren
10 jaar Full Service garantie!*

*normale slijtage aan de stof valt buiten de garantie

1