Nooit meer gesloopt naar huis

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Een dag werken en daarna gesloopt naar huis gaan. Niet omdat je het zo enorm druk hebt gehad, maar omdat je werkplek niet in orde is. Factoren als klimaatbeheersing, licht en fijne mensen om je heen kunnen daarbij een grote rol spelen. Evenals passend en goed kantoormeubilair.

In dit artikel nemen we je mee in hoe goed kantoormeubilair de energizer kan worden van jouw organisatie.

Optimale werkplek

Niemand wil met een stijve rug of verkrampte benen op de fiets of in de auto huiswaarts keren. De wetenschap dat een goed ingerichte werkplek klachten kan voorkomen, is ondertussen algemeen bekend. Toch worden niet altijd de juiste keuzes gemaakt waardoor eerdergenoemde klachten nog steeds ontstaan.

Kantoormeubelen Nederland heeft jarenlange ervaring in het adviseren van organisaties en professionals bij de inrichting van een ergonomisch verantwoorde kantoorinrichting. Hierbij wordt altijd uitgegaan van het individu en maatwerk geleverd. Zo kunnen we bijvoorbeeld advies geven over de perfecte werkhouding en bijpassend meubilair, zodat alle spiergroepen worden ontlast, dan wel gestimuleerd en klachten worden voorkomen.

Kantoormeubelen Nederland denkt graag met je mee en adviseert waar nodig. Daarnaast zijn we in staat om alle benodigde kantoormeubelen te leveren vanuit ons brede circulaire en nieuwe assortiment.

Functionele kantoorinrichting met kwaliteit

Niets is irritanter dan een kast die klemt of een bureaustoel die onmogelijk in de juiste stand is te krijgen, doordat een hendel niet (meer) werkt.

Elke zichzelf respecterende professional wil een werkplek die bijdraagt aan een succesvolle werkdag. Daar waar perfect passend en kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair een energizer is, is slecht meubilair het tegenovergestelde.

Je wilt dat je werkplek jou en/of je medewerkers je faciliteert effectief te zijn. Wanneer dit niet zo is, ontstaat er chagrijn en wordt er op het einde van de (werk)dag minder plezierig teruggekeken dan het geval had kunnen zijn.

Mooie werkplek zorgt voor trots en energie

Mooie werkplek zorgt voor trots en energie
In de vorige alinea hadden we het over hoe de functionele inrichting een energizer is van jouw werkdag. Niet alleen een functionele inrichting speelt een rol in het energiepeil van jou en je organisatie. Ook vorm en schoonheid van kantoorinrichting spelen hierin een grote rol.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een esthetisch verantwoorde werkplek en gekozen kantoorinrichting positief bijdraagt aan het energieniveau van een professional. We zullen je niet vermoeien met alle details van dit onderzoek, maar waar het in het kort op neerkomt is dat mensen trots ontlenen aan een mooie werkplek.

Door dit gevoel van trots voelen mensen zich meer verbonden met hun werk en zijn ze meer gemotiveerd om te helpen bijdragen aan de doelstellingen van de werkgever.

Kantoormeubelen Nederland helpt!

In de titel noemen we goed kantoormeubilair de Red Bull van jouw werkdag. Dit doen we met een knipoog in de wetenschap dat er veel meer bij komt kijken dan alleen een goede werkplek voorzien van dito kantoormeubilair.

Maar dat dit een factor is die de werkdag van een positief gevoel kan voorzien, is onomstotelijk waar. Kantoorinrichting moet functioneel zijn en qua uitstraling aansluiten bij zowel de organisatie, als bij de wensen van degene die het dagelijks gebruikt.

Kantoormeubelen Nederland is door haar jarenlange ervaring een expert op het gebied van kantoorinrichting en het creëren van de optimale werkplek.

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
  • Advies op maat
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eigen bezorgservice
  • Ruime garantiemogelijkheden

Hoe nu verder?

Heb je helemaal scherp hoe je de kantoorinrichting vorm wilt geven? Wij kijken graag met je mee en komen gevraagd of ongevraagd met advies. Door onze kritische blik zijn we wellicht in staat om jouw plan nog scherper te stellen.

En mocht je nog zoekende zijn, dan sluiten we graag bij je aan. We inventariseren jouw wensen en behoeften en stellen een plan voor je op. Uiteraard is het aan jou om daar zaken aan toe te voegen of juist te verwijderen.

En wanneer we eenmaal tot het optimale plan komen, leveren we graag en snel jouw droommeubilair. Dit doen we vanuit onze uitgebreide collectie die bestaat uit circulaire meubelen van de beste merken in mooie dan wel zo goed als nieuwe staat en ons assortiment nieuwe kantoormeubelen.