JOB 650 – Elektrische zit/sta werkplek

Vanaf 515,00 (excl. BTW)

Standaard levertijd: 5-10 werkdagen
Bezorgkosten worden op de afrekenpagina doorberekend
Keuze uit gemonteerd of ongemonteerd geleverd
Inhuizen op offertebasis mogelijk

Van Zweedse makelij dus zeer degelijke zit sta werkplek.

Wissen

Artikel wordt ongemonteerd geleverd. Kies voor montage als je het product gemonteerd geleverd wil ontvangen.

Productomschrijving

De Easydesk is veel meer dan alleen een mooie tafel. Er is ook gelet op ergonomie en kosten-effectiviteit. Het verstelbare frame is designvol en ontworpen voor een efficiënt gebruik. Ons innovatieve ontwerp heeft geen dwarsbalk nodig waardoor er aan beide zijde van de tafel volop beenruimte is.De technologie van de Easydesk zorgt ervoor dat de buizen elkaar niet raken bij het verstellen zodat er geen slijtage spoor op de poten onstaat.
Het geluidsniveau is minder dan 58dB en de verstelling is 30 mm per seconde, zelfs met 100 kg belasting. Easydesk is ontworpen met een zachte start en stop functie.
De zit/sta tafel is getest op een gebruik van 20 jaar op kantoor

De EasyDesk voldoet aan de norm NPR 1813. Het afwisselen van houding bij het werken heeft een positieve invloed op het voorkomen van klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Omdat het blad van de tafel elektrisch hoger of lager ingesteld kan worden is het voor iedereen eenvoudig de ideale werkhoogte in te stellen. Hierdoor is deze tafel geschikt voor meerdere medewerkers die afwisselend op de juiste hoogte aan een bureau moeten werken.

Doordat het elektrisch verstelbaar frame is uitgevoerd met een motor per poot kunnen we elke gewenste opstelling maken.
Maatwerk voor grote vergadertafels, verstelbare balies of juist zeer kleine tafels op wielen zijn dan ook geen enkel probleem.

U kunt ook een frame zonder blad bestellen, u krijgt dan een frame wat in lengte te verstellen is tussen 120 en 190cm. Andere frame lengtes zijn ook bespreekbaar.

Specificaties:

  • Verstelling van 62 tot 126cm
  • Tilkracht 100kg
  • Snelheid 30 mm/s
  • Stil slechts: 59 DB
  • 2 jaar garantie
  • Geproduceerd in Zweden
1