Aanbieding!

Viasit Drumback bureaustoel

521,00299,00

Levertijd: 4 werkweken
Bezorgkosten worden op de afrekenpagina doorberekend
Standaard gemonteerd geleverd
Inhuizen op offertebasis mogelijk

De Drumback nu in de actie! Keuze uit volledig zwart of zwart gecombineerd met telegrijs.

Wissen

Productomschrijving

Drumback – Draaistoel

De Drumback heeft geen stoffering of netrug, maar combineert de voordelen van de twee basisontwerpen. Het geniale ontwerpidee van Martin Ballendat was, de overtrekstof – net als een trommelvel – over een rugdeel van polypropyleen te spannen. Het luchtige zitcomfort van een netweave rugleuning in combinatie met de stabiliteit van een doorlopende rugschaal, samengevoegd in een frisse en moderne uitstraling.

DETAILS

  • De Drumback kan worden ingesteld met in de zetel aangebrachte toetsen die met gebruikersvriendelijke iconen zijn aangeduid.
  • Om de hoogte van de rugleuning in te stellen, kan de gezeten gebruiker eenvoudig met beide handen naar achteren grijpen, de ruim gedimensioneerde klemmen opklappen, de leuning traploos in de gewenste hoogte schuiven, en de klemmen weer dichtklappen. Intuïtiever en gemakkelijker kan het niet.
  • De Drumback is uitgerust met zithoogte- en -diepteregeling, instelbare 3D-armleuningen en een optionele lordosesteun.
  • De Drumback is verkrijgbaar in het zwart telegrijs of ijzergrijs.


Ruime keuze aan extra’s op de stoelen van Viasit, maakt dat Viasit-stoelen geschikt zijn voor elke werkomgeving. Eindeloos combineren, verschillende kleuren. Voor vragen of informatie over de Viasit Toleo Rugleuning Gestoffeerd, kunt u contact met ons opnemen.

1