Zitbal – Office ball

Vanaf 65,00 (excl. BTW)

Standaard levertijd: 5-10 werkdagen
Bezorgkosten worden op de afrekenpagina doorberekend

Hippe en stabiele zitbal, verzwaard met 1 kilo zand. De Office Ball rolt daarom niet meer weg als je opstaat.

Wissen

Productomschrijving

Zitbal Office Ball

De Office Ball is een zeer stabiele zitbal met een stijlvolle stoffen hoes die bewegend zitten nog comfortabeler maakt! De Office Ball is verzwaard met 1 kg zand, waardoor de bal niet weg kan rollen als je van je plek opstaat. De zitballen hebben een handig handvat, waarmee je de bal eenvoudig met je meeneemt. Ideaal voor thuiswerkers.

De Office Ball zitbal is voorzien van een sterke PVC binnenbal en is door de moderne selectie van stof en kleuren een echte eye-catcher in huis of kantoor. Jouw home office krijgt hierdoor een upgrade.

Stof en kleuren

De binnenbal van de Office Ball is zwart en de stijlvolle hoes is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren: Black Noir, Iron, Steel, Midnight Blue en Smokey Grey. De hoes is gemaakt van stevig polyester en is bestand tegen vele uren zitplezier.

Welke maat heb ik nodig?

  • Diameter 60-65 cm, geschikt voor lichaamslengte 155 – 180 cm
  • Diameter 70-75 cm, geschikt voor lichaamslengte 180 – 200 cm

Kenmerken

  • Comfortabel en ergonomisch
  • Stof glijdt niet
  • Hoogte bureau: tussen 68 en 82 cm
  • Met handvat om te verplaatsen
  • Met stevige ritssluiting
  • Draagkracht tot 120 kg

Oppompservice

De bal kun je zelf oppompen door middel van een fietspomp of door het meegeleverde handpompje. Voor de fietspomp wordt een speciaal tuitje meegeleverd. Vervolgens sluit je de bal met de rits. Het kan zijn dat je de zitbal na een weekje nog een beetje moet bijpompen. Dit komt door de rekbaarheid van de zitbal.

Het duurt wel even voordat je een zitbal hebt opgepompt, vooral de 75 cm ballen. Voor extra hulp kun je gebruik maken van onze oppompservice. We blazen de bal dan lekker hard op met onze compressor en sturen hem als groot pakket naar je toe.

 

1