Deskundig advies op maat

Ergonomie op de werkplek is belangrijk voor jouw lichamelijke en geestelijke gesteldheid en dat van je medewerkers. Door een prettige werkomgeving te creëren, wordt het werken plezierig en efficiënt. Maar welk bureau of welke stoel moet je kopen? En hoe zit het met akoestiek?

Iedere werkplek vraagt om een andere indeling, en dat maakt het soms lastig kiezen. Dus heb je vragen, kun je niet vinden wat je zoekt, of heb je juist keuzestress? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Jos en Anne modelstoelen | Kantoormeubelen Nederland

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan kijken we onder het genot van een (digitaal) bakje koffie samen naar de vele mogelijkheden en stellen we de samen perfecte werkplek samen.

Met onze passie voor kantoormeubelen geven wij je graag een passend advies.

Door mee te denken in praktische, fraaie en vernieuwende oplossingen creëren we samen met jou de perfecte werkplek. Dat is onze passie en dit doen we met veel plezier.

Wij beloven je: 

  • Een standaard levering achter de eerste deur! Onze bezorgers hebben ruime ervaring in het vervoer, plaatsen en instellen van jouw aangekocht kantoormeubilair.
  • Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Omdat 70% van ons kantoormeubilair refurbished is, draag je bij aan een betere wereld voor een betaalbare prijs.
  • 6 maanden garantie op gebruikt meubilair en gemiddeld 5 jaar op nieuw meubilair

Adviesaanvraag