Veilig betalen

In onze beveiligde website (SSL) kan je op verschillende manieren veilig betalen. Onze betalingsmogelijkheden zijn:

iDeal Met ideal kan je u veilig en gemakkelijk jouw bestelling bij kantoormeubelennederland.nl afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank en onze versleutelde verbinding)
Creditcard Betalen met je Visa of Mastercard is een veilige manier van betalen. De gegevens van je creditcard worden veilig verstuurd. Betalen met creditcard is volledig gratis.
Paypal Heb je een account bij PayPal, dan kan je direct de producten veilig afrekenen. Mocht je nog geen account hebben, dan kan je deze direct en gratis aanmaken en binnen een paar minuten de bestelling afronden.
Vooruitbetaling op factuur Bij uw bestelling kan je aangeven dat je op factuur wil betalen. Wij zenden je de factuur toe, na betaling van de factuur zullen wij de bestelling op de afgesproken datum en plek bezorgen met onze eigen bezorgservice.
Via pinbetaling bij aflevering Veilig afrekenen bij onze eigen bezorgservice via het pinautomaat.
Op Rekening Voor vaste relaties bieden wij de mogelijkheid om op rekening te bestellen, met een betalingstermijn van 14 dagen.

Showroom

Direct de juiste keuze maken voor je (thuis)kantoor is het uitproberen van het kantoormeubilair, waar je naar op zoek bent. In ons ruim opgezette showroom zijn wij in staat om je daar bij te helpen door het meubilair te bekijken en direct te testen. Ieder mens is anders gebouwd en daar hoort een op maat gesneden advies bij. Onder het genot van een kop koffie kunnen wij jou ons meubilair en ons gedegen advies laten ervaren. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Maak een afspraak

Ons team

Jos Fijnvandraat | Kantoormeubelen Nederland

Louis Zandstra

Adviseur en logistiek medewerker

Jos

Verkoop

Anne Zandstra | Kantoormeubelen Nederland

Anne Zandstra

Adviseur, administratie en inkoop

Anne

Administratie/inkoop

Rob Fijnvandraat | Kantoormeubelen Nederland

Sanne Doeland

Adviseur

Rob

Verkoop/logistiek

Anne Marie Fijnvandraat | Kantoormeubelen Nederland

Jos Fijnvandraat

Adviseur

Anne-Marie

Administratie