Wij laten je graag goed zitten!

We vinden het beiden geweldig dat we van onze hobby ons werk hebben kunnen maken. We hebben daardoor altijd plezier in ons werk. Dit krijgen we ook vaak terug van klanten. Tijdens ons werk vinden we het ontzettend belangrijk om eerlijk, transparant en vooral op een normale manier zaken te doen. Het is dan ook onze missie om kantoormeubelen, nieuw én gebruikt, een thuis te geven bij klanten die met eerlijkheid en passie worden geholpen.

Over ons

Hallo en welkom bij Kantoormeubelen Nederland! Wij zijn Jos Fijnvandraat (R) en Anne Zandstra (L), beiden eigenaar van Kantoormeubelen Nederland.

‘Wanneer begin je nou een bedrijf in kantoormeubilair?’ is een vraag die we vaak krijgen. Die vraag beantwoorden we dan, een beetje bijdehand, met “wanneer kantoormeubilair een hobby van je is!” Vanuit deze gezamenlijke hobby, die wij als buren deelden, zijn wij in 2009 gestart met HandelsHuis Zandstra en Fijnvandraat. Zo werd HHZF, als voorloper van de Kantoormeubelen Nederland, geboren en groeide onze passie voor meubilair nog meer.

Een steentje bijdragen met onze visie!

Een steentje bijdragen met onze visie
Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met het verkopen van zo-goed-als-nieuw (gebruikt) meubilair. Al moeten we er meteen bij zeggen dat die term afbreuk doet aan de staat van de gebruikte meubelen die wij aanbieden. Door de geweldige zorg van onze technische afdeling en onze stoffeerder verkeren deze meubelen namelijk altijd in een mooie en/of zo goed als nieuwe conditie.

Bij Kantoormeubelen Nederland vinden we het allemaal leuk om hard te werken aan een bedrijf waar mensen naar terug willen komen. En om tegelijkertijd een steentje bij te dragen door 70% van onze producten een nieuw leven te geven, ergonomische producten te stimuleren en daardoor de perfecte werkplek te creëren.

Kantoormeubelen Nederland: jouw totaalleverancier

Die perfecte werkplek maken we samen met jou! Gaat het om die ene werkplek of een complete inrichting van het kantoor, bij ons ben je aan het goede adres. In onze showroom kunnen wij samen met je kijken naar de vele mogelijkheden en kunnen we de perfecte werkplek en/of kantoor samenstellen. Tijdens jouw bezoek aan onze showroom zorgen wij dat de koffie klaarstaat. Wil je een afspraak op locatie? Ons advies strekt zich uit van Friesland, Groningen en Drenthe tot aan Maastricht.

Het team 1.jpg | Kantoormeubelen Nederland

Showroom

Direct de juiste keuze maken voor je (thuis)kantoor is het uitproberen van het kantoormeubilair, waar je naar op zoek bent. In ons ruim opgezette showroom zijn wij in staat om je daar bij te helpen door het meubilair te bekijken en direct te testen. Ieder mens is anders gebouwd en daar hoort een op maat gesneden advies bij. Onder het genot van een kop koffie kunnen wij jou ons meubilair en ons gedegen advies laten ervaren. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Maak een afspraak

Ons team

Jos Fijnvandraat | Kantoormeubelen Nederland

Louis Zandstra

Adviseur en logistiek medewerker

Jos

Verkoop

Anne Zandstra | Kantoormeubelen Nederland

Anne Zandstra

Adviseur, administratie en inkoop

Anne

Administratie/inkoop

Rob Fijnvandraat | Kantoormeubelen Nederland

Sanne Doeland

Adviseur

Rob

Verkoop/logistiek

Anne Marie Fijnvandraat | Kantoormeubelen Nederland

Jos Fijnvandraat

Adviseur

Anne-Marie

Administratie