Over ons

Hallo en welkom bij Kantoormeubelen Nederland! Wij zijn Jos Fijnvandraat (R) en Anne Zandstra (L), beiden eigenaar van Kantoormeubelen Nederland.

‘Wanneer begin je nou een bedrijf in kantoormeubilair?’ is een vraag die we vaak krijgen. Die vraag beantwoorden we dan, een beetje bijdehand, met “wanneer kantoormeubilair een hobby van je is!” Vanuit deze gezamenlijke hobby, die wij als buren deelden, zijn wij in 2009 gestart met HandelsHuis Zandstra en Fijnvandraat. Zo werd HHZF, als voorloper van de Kantoormeubelen Nederland, geboren en groeide onze passie voor meubilair nog meer.

Onze missie

We vinden het beiden geweldig dat we van onze hobby ons werk hebben kunnen maken. We hebben daardoor altijd plezier in ons werk. Dit krijgen we ook vaak terug van klanten. Tijdens ons werk vinden we het ontzettend belangrijk om eerlijk, transparant en vooral op een normale manier zaken te doen. Het is dan ook onze missie om kantoormeubelen, nieuw én gebruikt, een thuis te geven bij klanten die met eerlijkheid en passie worden geholpen.

 

Een steentje bijdragen met onze visie

Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met het verkopen van zo-goed-als-nieuw (gebruikt) meubilair. Al moeten we er meteen bij zeggen dat die term afbreuk doet aan de staat van de gebruikte meubelen die wij aanbieden. Door de geweldige zorg van onze technische afdeling en onze stoffeerder verkeren deze meubelen namelijk altijd in een mooie en/of zo goed als nieuwe conditie.

Bij Kantoormeubelen Nederland vinden we het allemaal leuk om hard te werken aan een bedrijf waar mensen naar terug willen komen. En om tegelijkertijd een steentje bij te dragen door 70% van onze producten een nieuw leven te geven, ergonomische producten te stimuleren en daardoor de perfecte werkplek te creëren.

De koffie staat klaar!

Die perfecte werkplek maken we samen met jou! In onze showroom kunnen wij samen met je kijken naar de vele mogelijkheden en kunnen we de perfecte werkplek samenstellen. Tijdens jouw bezoek aan onze showroom zorgen wij dat de koffie klaarstaat. We beloven dat we onze absolute best doen om je tevreden te laten vertrekken!

Hartelijke groet,

Team Kantoormeubelen Nederland

1