Retourneren (herroepingsrecht)

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent met de aankoop. Ben je na ontvangst van de online bestelde producten niet tevreden, dan heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens de bedenktijd van 14 dagen zal je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien u van je herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking binnen 14 dagen na je herroeping aan ons retourneren.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending of het ophalen van het product voor eigen rekening. De kosten voor het ophalen van de producten door Kantoormeubelen Nederland zijn gelijk aan de bezorgkosten van de door jouw bestelde producten. Wij zullen het door jouw betaalde bedrag (eventueel na inhouding van de retournerings-/ophaalkosten) zo spoedig mogelijk aan je terugbetalen, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping.

Showroom

Direct de juiste keuze maken voor je (thuis)kantoor is het uitproberen van het kantoormeubilair, waar je naar op zoek bent. In ons ruim opgezette showroom zijn wij in staat om je daar bij te helpen door het meubilair te bekijken en direct te testen. Ieder mens is anders gebouwd en daar hoort een op maat gesneden advies bij. Onder het genot van een kop koffie kunnen wij jou ons meubilair en ons gedegen advies laten ervaren. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Maak een afspraak

Ons team

Harold Vogelzang | Kantoormeubelen Nederland

Harold Vogelzang

Adviseur en logistiek medewerker

Harold

Verkoop

Rob Fijnvandraat | Kantoormeubelen Nederland

Rob Fijnvandraat

Adviseur en logistiek medewerker

Rob

Logistiek

Margret Zandstra | Kantoormeubelen Nederland

Margret Zandstra

Facilitair medewerker

Margret

Facilitair

Joop van der Harst | Kantoormeubelen Nederland

Joop van der Harst

Logistiek medewerker

Joop

Logistiek