Veelgestelde vragen

Heeft Kantoormeubelen Nederland de bezorging in eigen beheer?

Deskundigheid is een belangrijke waarde in onze organisatie. Naast ons deskundige advies kunt u vertrouwen op onze eigen bezorgservice. Onze bezorgers hebben ruime ervaring in het vervoer, plaatsen en instellen van uw aangekochte kantoormeubilair.

Lees hier meer over op de Bezorgservice pagina.

Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?

Jazeker, u betaald dan geen bezorgkosten en bent vrij om te kiezen wanneer u langs komt om de door u bestelde producten af te halen.

Lees hier meer over op de Bezorgservice pagina.

Betaal ik voor bezorging?

De verzendkosten in Nederland is standaard €35,-. Voor bureaus en kasten betaald u €45,-. En voor specifieke producten zoals kluizen betaald u €90,-.

Lees hier meer over op de Bezorgservice pagina.

Bezorgen jullie ook in België?

Bezorgen in België is uiteraard mogelijk. Dit zullen wij uitvoeren door middel van onze eigen bezorgservice of door een externe transporteur. Voor bezorgen in België hanteren wij een aangepaste prijs. Neemt u contact op met ons? Dan rekenen wij voor u uit wat de totale kosten zullen zijn.

Wat is het adres en de openingstijden van jullie showroom?

Onze showroom is gevestigd op het Industrieterrein de Haven te Drachten onder de naam Kantoormeubelen Nederland. Wij zijn op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00. Zaterdags zijn wij geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Lees hier meer over op de Contact pagina.

Kan ik als particulier ook bij jullie kopen?

Als particulier bent u ook van harte welkom.

Kan ik de gekochte producten/meubels ook retourneren?

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent met uw aankoop. Bent u na ontvangst van de online bestelde producten niet tevreden, dan hebt u het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Lees hier meer over op de Retourneren (Herroepingsrecht) pagina.

In welke staat verkeren jullie tweedehands meubilair?

De tweedehands meubelen die bij ons binnenkomen worden technisch nagekeken en schoon gemaakt. Defecte onderdelen worden vervangen, zodat  kwaliteit van deze producten net zo goed zijn als nieuwe producten.

Lees hier meer over op de Garantie en reparatie pagina.

Wat als ik grote aantallen wil bestellen?

Heeft u interesse in grote aantallen meubilair? Dan maken wij een passende offerte voor u. Neem contact op via de homepagina of stuur een mail naar info@kantoormeubelennederland.nl

Staat uw vraag hier niet tussen?

Neem u dan contact op met ons via E-mail of Telefoon.

Lees hier meer over op de Contact pagina.

1