Kantoormeubelen Nederland in Friesland

Kantoormeubelen Nederland is dè leverancier van kantoormeubelen voor Friesland. Met Drachten als vestigingsplaats leveren wij kwaliteitsmeubelen in Friesland. Staat je werkplek niet in Friesland, dan ben je ook van harte welkom als klant. Wij leveren door heel Nederland.

Afspraak maken?

Wij laten je graag goed zitten!

Naast ons nieuwe assortiment kantoormeubelen hebben wij oog voor kwalitatief gebruikt kantoormeubilair. Alle gebruikte producten komen bij ons binnen en worden gecontroleerd op kwaliteit. Het wordt grondig schoongemaakt en waar nodig worden onderdelen vervangen (refurbished), zodat de kwaliteit nagenoeg niet verschilt van onze nieuwe kantoormeubilair. Ook op refurbished meubilair bieden bij garantie aan. Op deze manier dragen wij, u als klant en Kantoormeubelen Nederland, een steentje bij aan de circulaire economie met oog voor het milieu.

Kantoormeubelen Nederland: jouw totaalleverancier in Friesland

Die perfecte werkplek maken we samen met jou! Gaat het om die ene werkplek of een complete inrichting van het kantoor, bij ons ben je aan het goede adres. In onze showroom kunnen wij samen met je kijken naar de vele mogelijkheden en kunnen we de perfecte werkplek en/of kantoor samenstellen. Tijdens jouw bezoek aan onze showroom zorgen wij dat de koffie klaarstaat. Natuurlijk is het mogelijk om met onze website een werkplek samen te stellen. Wil je een afspraak op locatie? Wij komen graag naar je toe om de situatie ter plekke te bekijken.

Waarom Kantoormeubelen Nederland?

  • Wij leveren alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zowel nieuw als gebruikt
  • Wij leveren met onze eigen bezorgservice
  • Wij hebben veel keuze met ons grote assortiment
  • Wij leveren bekende merken, zoals Ahrend, Gispen, BMA, Hermann Miller, etc.
  • Wij bieden garantie op nieuw en gebruikt kantoormeubilair
  • Wij bieden gratis advies bij de aanschaf van kantoormeubelen
  • Wij zijn dè leverancier van kantoormeubelen in Friesland

Categorieën

Showroom

Direct de juiste keuze maken voor je (thuis)kantoor is het uitproberen van het kantoormeubilair, waar je naar op zoek bent. In ons ruim opgezette showroom zijn wij in staat om je daar bij te helpen door het meubilair te bekijken en direct te testen. Ieder mens is anders gebouwd en daar hoort een op maat gesneden advies bij. Onder het genot van een kop koffie kunnen wij jou ons meubilair en ons gedegen advies laten ervaren. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Maak een afspraak

Ons team

Louis Zandstra

Adviseur en logistiek medewerker

Jos

Verkoop

Anne Zandstra

Adviseur, administratie en inkoop

Anne

Administratie/inkoop

Sanne Doeland

Adviseur

Rob

Verkoop/logistiek

Jos Fijnvandraat

Adviseur

Anne-Marie

Administratie